Oliver Goldsmith Spectacles

(Håndlavede acetat solbriller)

Bjornehovedv2

Etableret i 1926, dette er historien om en families mission om at ændre den måde, vi ser verden gennem briller design og innovation. Oliver Goldsmith (OG) er et britisk kulturarvsmærke med næsten 100 års erfaring. Med fire generationers viden bag os fortsætter vi med at lave nogle af de smukkeste briller i verden. Briller, der skubber grænserne for forventning, selvudfoldelse og individualitet.

OG Sophia Kids

Mini kopi af den ikoniske OG Sophia (1958) opkaldt efter Sophia Loren, en af Oliver Goldsmiths foretrukne skuespillerinder af tiden. Designet i 1958 denne elegante katte øje tager sin retmæssige plads som en OG: Ikon med lidt konkurrence. Båret af Grace Kelly i begyndelsen af 60’erne det opsummerer yndefuldhed katte øje, men stadig bærer dristighed Oliver Goldsmith styling. Håndlavet ved hjælp af de fineste acetater. 

OG Casper kids

Denne mini-kopi af OG CASPER er en vidunderlig universel ramme og har perfekte runde linser, der fremhæves af dobbeltstiftdetaljer og en nøglehulsbro. Oprindeligt designet i 1971 i London.

OG Manhattan

Mini kopi af OG MANHATTAN, de smukke solbriller berømt båret af Audrey Hepburn som Holly Golightly i Truman Capote’s ‘Breakfast at Tiffany’s. Håndlavet af den fineste bomuldacetat og premium UVA / UVB KIDZ ZEISS soludser. Der er ingen bedre solbriller derude til dine børn.

ZEISS solbrilleglas giver 100% UV-beskyttelse – Slagstyrke – Hård belægning til ridsemodstand – Lystransmission i kategori 3 for at forhindre beskadigende lys.