Børnenes univers

Velkommen! Hvor er det dejligt at se dig. Her hos Brillebørn vil vi passe godt på dig og dine øjne. For os er det allervigtigste nemlig, at netop du bliver rigtig glad for dine briller, at de er gode at have på, og at de hjælper dine øjne. 

Vi vil også gerne præsentere dig for Brillebjørn og Frø. De er vores venner – og nu er de også dine venner!

Her er Brillebjørn

Brillebjørn er tosset med briller! Briller og Brillebørn er det sejeste han ved. Han synes, at hans briller giver ham superkræfter – for med dem kan han se hele verden; alt fra de små biller i græsset til de store fly, der krydser himlen den blå. Hans yndlingsbriller er store og grønne – grøn er hans yndlingfarve. Hvad er din yndlingsfarve? 

Bjørn håber virkelig, at du bliver lige så glad for dine briller, som han er for sine.

Her er Frø

Frø er også tosset med briller. Han bruger dog ikke briller hver dag. Han har heller ikke en yndlingsbrille – han har mange forskellige og han elsker dem allesammen lige højt. Han synes det er sjovt at skifte mellem brillerne alt efter hvilket humør han er i, hvad han skal lave og hvordan vejret er. På det her billede har Frø sine lyserøde solbriller på. Han synes de passer godt til hans grønne hud, og så beskytter de hans øjne imod solens stærke stråler – Frø var nemlig på vej til stranden på en solrig dag, da billedet blev taget.

Frø håber også, at du får det lige så sjovt med dine briller, som han har det med sine.

Brillefest

Da Brillebjørn fik sine briller, arrangerede han en kæmpe fest og inviterede alle sine venner. Han kaldte det en popcorn-fest, for han elsker popcorn! Gør du også det?

Nu hvor du har fået dine briller, vil vi gerne invitere dig til også at holde en fest i din klasse eller din børnehave. Her viser Brillebjørn og Frø dig deres brillefest-regler. Dem kan du bruge, når du skal arrangere din fest. Du kan også få dem med hjem på et stykke papir, når du henter dine briller i butikken.

Når du får dine briller, kan du også få en plakat med hjem – en plakat som billedet her. Den kan du tage med i skole eller i børnehave, hvor I kan hænge den op, inden I holder fest.