Ekspert i tilskudsregler

Øjenlæge tilknyttet

Bjornehovedv2

Mange forældre med børn, der reelt er tilskudsberettiget, ved det ikke. Her er vi eksperter. Vores mangeårige erfaring med brillebørn har givet os stor indsigt i tilskudsreglerne. Vi har daglig kontakt til de forskellige centre for syn og hjælpemidler rundt om i kommunerne her i Region Midtjylland. Via vores samarbejde med Øjenlægen Vestergade 58, har vi med forældrenes tilladelse også mulighed for at rette henvendelse til resten af landets centre for syn og hjælpemiddeler. 

 I og med vi har en øjenlæge tilknyttet brillebutik, har vi altid mulighed for at indhente dit barns journal. Ud fra den kan vi se, om der er særlige problematikker, man som almindelig optiker ikke har mulighed for at opfange ud fra brillerecepten. Den viden viser sig ofte at være nødvendig, når der skal vælges stel og glas.  

Det er ikke ualmindelig, at der i forbindelse med udmåling af glas (til trods for brillerecepten) er behov for, at vores specialoptiker Helene, er med ind over. Da Helene arbejder med børn til daglig i Øjenklinikken Vestergade 58, har hun stor lægefaglig indsigt i børnssyn og er en resurse, som vi benytter os af i forbindelse med valg af glas og udmåling af pupilafstanden.