Brillerecept fra øjenlægen

Alle børn under 10 år skal til en øjenlæge for at få en brillerecept. En af de øjenlæger, vi samarbejder med, er Øjenlægen Vestergade 58. De har god erfaring med børn. Du kan på bestille tid ved dem online. Se linket herunder.

Bjornehovedv2

 

 

 

 

Hvad skal man hos øjenlægen?

Børn helt ned til spædbarnsalderen kan have en øjensygdom, som kræver et besøg ved øjenlægen. Alle børn mellem 0-10 år skal altså først til øjenlægen efter en brillerecept. Børn over 10 år kan komme direkte ned til os og blive målt af vores børne special- optiker. 

Det kan være nedsat syn, skelen, allergi , røde øjne eller måske en mere sjælden øjensygdom. Ved øjenlægen vil der blive lavet forskellige øjenundersøgelser, og synet vil blive målt. 

I de tilfælde, hvor der er et brillebehov vil barnet få udmålt en brillerecept og vil derefter blive fulgt af øjenlægen, indtil det er fyldt 10 år. Øjenlægen vil holde øje med, hvor mange procent dit barn ser med sine briller og hvornår brillerecepten skal ændres. Mangler I at besøge øjenlægen, kan der bookes tid her.

Har dit barn brug for briller?

Med brillerecepten i hånden kommer I til butikken, og nu kan vi sammen med jeres barn finde lige præcis de briller, som både passer til jeres barn og som jeres barn og I kan lide. Vores erfaring er, at når jeres barn selv er med til at vælge brillerne og syntes de er smarte, bliver det ikke et problem for dem at gå med dem. 

At få briller er en stor forandring og oplevelsen ved købet skal naturligvis være god. 

Ved det første brillekøb kan det være svært at vide, hvad man skal være opmærksom på. Derfor giver vi os altid god tid til dig og dit barn.
Her på hjemmesiden er der mulighed for at booke vores børneoptiker en halv time til et brillekøb, eller man kan ringe til os og bestille tid. Rigtig mange børn og forældre vælger dog bare at komme forbi.