Abonnement på børnebriller

Betal som du har lyst. Hele brillens pris med det samme eller med mindre beløb hver måned gebyr og rentefrit. Vi tilbyder uanset hvad du vælger, at du får de samme fordele og den samme løbende service. Hos Brillebørn er det vigtigt at kunne hjælpe, både når du køber brillen og når uheldet er ude. 

Læs nedenfor hvordan vi hjælper, hvis der sker uheld med glas og stel.

Abonnement kan tegnes over 12 eller 24 måneder via Nordea Finans.

Bjornehovedv2

Flere fordele for jer, når garantien ikke gælder

Betal i små rater

Går dine briller i stykker, dækker vi 50% af prisen på nyt brilleglas og stel*

Tegn abonnement for 12 eller 24 måneder via Nordea Bank.

(*størrelse og model er den samme. Er stellet udsolgt, forbeholder vi os retten til at finde et stel i vores sortiment, der svarer til det købte stel i størrelse, pris og farve.)

Abonnement giver luft i økonomien

Tegn et abonnement på 12 eller 24 måneder fra den dag I modtager brillen. 

Styrkeændringer på glas: Indenfor de 3 første måneder bytter vi gratis dit barns brilleglas, hvis dit barns brilletal ændrer sig.

Ødelagte glas: Indenfor 12 måneder betaler vi 50% af prisen for nye glas, hvis de går i stykker eller hvis der er ridser i det optiske synsfelt, der påvirker synet. Det gør vi så ofte, det er nødvendigt (til indpasning i samme stel, og samme glasstyrke).

Ødelagt stel: indenfor 12 måneder betaler vi 50% af prisen for et tilsvarende stel. Det gælder kun stel, der ikke fungere og ikke kan repareres og som returneres til os. Dækningen gælder et stel magen til det oprindelige eller et lignende (størrelse og pris), som vi har i butikken. Stel, der er mistet, erstatter vi ikke.

Vestergade-58_239

 

Solbriller: Som abonnementskunde tilbyder vi 20 procent rabat på en solbrille med styrke, hvis den købes indenfor de 12 måneder, som abonnementsordningen løber. 

360° konto

Vi har et samarbejde med Nordea Finans, hvor du gennem en 360° konto kan låne op til 40.000 kr. Dette lån er helt uden udbetaling, renter og gebyrer, så du kommer altså ikke til at betale mere end brillens værdi, selvom betalingen deles op. Hos Brillebørn kan du vælge at få en løbetid på op til 12 måneder. Den første betaling er løbende måned plus 30 dage.

Da man ikke altid selv kan vælge, hvordan synet ændrer sig, og hvornår der skal nye briller til, kan lånet gennem Nordea Finans være en god hjælp, så dit barn ikke skal døje med dårligt syn eller hovedpine på grund af briller med en forkert styrke.

Aftalen forudsætter betaling via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen. Tilbydes i samarbejde med Nordea Finans Danmark A/S, Helgeshøj Alle 33, 2630 Tåstrup.