Abonnement på børnebriller

Betal som du har lyst. Hele brillens pris med det samme eller med mindre beløb hver måned gebyr og rentefrit. Abonnement kan tegnes over 12 eller 24 måneder via Nordea Finans.

Bjornehovedv2

Flere fordele for jer

Betal i små rater

Få en briller i en høj kvalitet her og nu

Tegn abonnement for 12 eller 24 måneder via Nordea Bank.

Abonnement giver luft i økonomien

Tegn et abonnement på 12 eller 24 måneder fra den dag I modtager brillen. 

Ødelagte glas: Indenfor 9 måneder betaler vi 50% af prisen for nye glas, hvis de eksisterende går i stykker eller hvis der er ridser i det optiske synsfelt, der påvirker synet. (Gælder kun til indpasning i samme stel, og samme glasstyrke).

Vestergade-58_239

360° konto

Vi har et samarbejde med Nordea Finans, hvor du gennem en 360° konto kan låne op til 40.000 kr. Dette lån er helt uden udbetaling, renter og gebyrer, så du kommer altså ikke til at betale mere end brillens værdi, selvom betalingen deles op. Hos Brillebørn kan du vælge at få en løbetid på op til 12 måneder. Den første betaling er løbende måned plus 30 dage.

Da man ikke altid selv kan vælge, hvordan synet ændrer sig, og hvornår der skal nye briller til, kan lånet gennem Nordea Finans være en god hjælp, så dit barn ikke skal døje med dårligt syn eller hovedpine på grund af briller med en forkert styrke.

Aftalen forudsætter betaling via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen. Tilbydes i samarbejde med Nordea Finans Danmark A/S, Helgeshøj Alle 33, 2630 Tåstrup.


Klik her for at læse mere om 360° kontoen